Woningplattegronden bewerken en schetsen

Voor het correct bemeten van de NEN 2580 zijn plattegronden noodzakelijk. Deze kunnen verouderd en daarmee niet meer actueel zijn. Met Inspectic kun je op je tablet of telefoon eenvoudig aanpassingen aanbrengen op de plattegrond van het object (bijvoorbeeld indeling kantoren).
Dit kan je doen met behulp van kleurtjes, vormen, pijlen, tekst en het toevoegen van notities. Je kunt hier zelfs afbeeldingen toevoegen op de plattegrond, om meer duiding te geven aan hoe de huidige situatie er uit ziet.

Hiermee is de applicatie ook uitermate geschikt voor het vastleggen en aanduiden van geplaatste rookmelders of noodverlichtingssystemen, of keerkleppen (legionella).

Inspectic is dus dé digitale tool voor inspectiebedrijven en tekenbureaus! 

NEN 2580 met Inspectic

  • Eenvoudig maten aanduiden
  • Digitaal schetsen
  • Volledige digitale dossier(vorming) 
  • Notities en vormen zoals pijlen toevoegen aan plattegronden
  • Altijd actuele stand van zaken vastgelegd op de plattegrond

Plattegronden altijd actueel

Deze video laat je de woning inspectie app zien, speciaal gericht op plattegronden, bouwtekeningen etc. voor woningcorporaties. Zo borg je de datakwaliteit en hou je grip op je vastgoed. Alle woningen inmeten volgens het meetinstrument woningen, NEN 2580.

Movin'U biedt met Inspectic nog talloze andere mogelijkheden, het is een breed inspectie platform. Gewoon omdat het registreren van gegevens op locatie heel wat anders is dan op kantoor, veel efficiënter.
Het is een specialisme. Laat je verrassen!

Meer lezen over de inspectiesoftware Inspectic, klik dan hier.

Meer weten of zie je jezelf de NEN 2580 inspectie uitvoeren met Inspectic?