De kracht van partnering is het combineren van expertises voor de optimale klantbeleving

Wij zijn van mening dat een ieder zijn specialisme en expertise heeft, maar dat door partnering mooie initiatieven kunnen ontstaan die een meerwaarde hebben voor u als klant. Partners hebben we op verschillende vlakken, we hebben zowel ICT partners als kennis partners. Dankzij deze partnerships is onze software geconnect met jouw bron, waardoor je er zeker van bent dat alle data van bijvoorbeeld Inspectic correct wordt weggeschreven.

Door samen te werken, is het mogelijk om de data die je op locatie invoert, overzichtelijk en geïntegreerd te bekijken in diverse systemen. Het doel van samenwerken is het realiseren van betere klantbelevingen en efficientie. Met onze partners zorgen we er voor dat de gezamenlijke oplossingen synergie bieden voor alle partijen. Onze samenwerkingen leveren dus voordelen, eenvoud en overzicht voor de klant. Met Inspectic koppelen kan eenvoudig middels onze API
 

Synergie

Doordat we met onze partners krachten bundelen en kennis, inzichten, functionaliteiten, data en ervaring delen, ontstaat synergie tussen onze producten. Dit levert een onmiskenbare meerwaarde op. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat 1 + 1 minimaal 3 is. 
 

Ontzorgen

Wij vinden het belangrijk dat een gebruiker zich niet druk maakt over koppelingen. Door goede samenwerkingen worden deze koppelingen (bijvoorbeeld met onze API) onderling met elkaar afgestemd. Hierdoor ben je als klant gewaarborgd voor connectiviteit. 

Efficientie

Dankzij samenwerkingen hoef je maar op één plek data in te vullen, maar is het in meerdere systemen zichtbaar en up-to-date. Gesynchroniseerde systemen die op elkaar afgestemd zijn zorgen voor hoge datakwaliteit.

Dit zijn onze partners en klanten

En daar zijn we ontzettend trots op!

Witsteen Energielabels neemt de NTA 8800 digitaal en efficiënt op met Inspectic
EK Labels neemt zijn energielabels digitaal en efficiënt op met Inspectic

Partner worden?

Ben je benieuwd naar hoe wij samen synergie kunnen creëren? Neem dan contact met ons op!