Alle aanwezige data rondom jouw vastgoed, overal beschikbaar en toegankelijk. Dat is de kracht van Movin’U.

Zou het geen droom zijn als álle informatie rondom je vastgoed op ieder moment beschikbaar is uit één bron? Een uniform dashboard van data dat realtime kan worden aangevuld en gewijzigd, zowel tijdens een opname als op kantoor.

Movin’U biedt je een gebruiksvriendelijke app voor alle thema’s die je maar kunt bedenken binnen vastgoed. Zie je het al voor je: werkopdrachten die automatisch worden doorgezet naar de juiste experts. We verrassen je met een uiterst gestructureerd systeem dat de hele levenscyclus van je vastgoed meegaat, vol slimmigheden waar je blij van wordt. We hoeven je vast niet uit te leggen hoeveel tijd en geld je dat bespaart.  

Meer dan 10 jaar geleden introduceerde Movin’U als eerste de digitale woningopname app in de markt. Vanaf dat moment lopen we voorop in het vastleggen van data via een gestructureerd model.

Team van 25 professionals

Met ons team van 25 professionals ontwikkelen we oplossingen die je kunt gebruiken om je processen op een slimme manier te organiseren en automatiseren. Naast ons team in Nederland hebben we een ontwikkelteam in Roemenie. Samen zorgen we ervoor dat we blijven doorontwikkelen en op de hoogte blijven van de laatste technologische ontwikkelingen.

Vanuit de praktijk

Dankzij onze jarenlange ervaring in de markt begrijpen wij de processen in je organisatie en weten we tegen welke uitdagingen je aanloopt. Daarom zijn we er zeker van dat onze oplossingen zijn afgestemd op de manier waarop jij opnames binnen het vastgoed uitvoert. Geloof je het niet? Dan moet je het toch echt eens uitproberen.

In beweging zetten

Door het gebruik van Inspectic, komen organisaties in beweging. Onze oplossingen leveren je inzicht; een andere kijk op de processen in je organisatie. Naast dat het je dagelijkse leven makkelijker maakt, wordt het door kostenbesparing, efficientie, grip op processen en inzicht in gedrag, ook stukken leuker!

Maak kennis met ons team van slimmeriken  

Jouw partner in het registreren van data rondom je vastgoed.

Maarten Arts

Maarten Arts

Algemeen Directeur

Andreas Arts

Andreas Arts

Operationeel Directeur

Roel Jakobs

Roel Jakobs

Business Development Manager

Robert Korpershoek

Robert Korpershoek

Hoofd Servicedesk

Maartje Bosman

Maartje Bosman

Product Owner

Celeste Greve

Celeste Greve

Online Marketeer

Johan Krooshof

Johan Krooshof

Accountmanager

Jouw carrière bij Movin'U?

Wij zijn altijd op zoek naar talent!