Met Inspectic de veiligheid van gebouwen inzichtelijk

We maken het makkelijk om de veiligheid van je gebouwen uniform inzichtelijk te krijgen. Inspectic levert met haar unieke metadata-model dé tool om data die je op locatie wenst te registreren om aan welke eis dan ook te kunnen voldoen, bijvoorbeeld een NEN norm. Veiligheid is een thema dat steeds hoger op de agenda komt te staan en daardoor ook steeds belangrijker wordt om uniform data over te registreren. Zo voorkom je misverstanden met betrekking tot de data en de interpretatie ervan. Kortom: Inspectic voor betrouwbare data en veiligheid.

Veiligheid is een grote verantwoordelijkheid.

Veiligheid van je vastgoed is niet meer dan normaal en hoort bij goed vasgoedbeheer. Door Inspectic van Movin'U te gebruiken om de veiligheid van je vastgoed in kaart te brengen, zijn je inspecties:

  • digitaal
  • gestructureerd
  • efficiënt

Er is meer dan alleen Inspectic Veiligheid!Veiligheid is één van de hoofdthema's van Inspectic, waarmee je al je data en inspecties rondom de veiligheid van je vastgoed borgt. Ons multidisciplinaire inspectieplatform kan natuurlijk nog veel meer!
Met Inspectic heb je al je vastgoeddata actueel via Inspectic Vastgoed, en neem je de NTA 8800 energielabels digitaal en efficiënt op onder Inspectic Energie

Inspecteren en data registreren was nog nooit zo makkelijk en gestructureerd!

Geïnteresseerd in Inspectic Veiligheid?

Neem gerust contact met ons op!