NTA 8800 digitaal inspecteren nooit eerder zó makkelijk

Met deze applicatie wordt je door de complexe Energielabel inspectie geleid. Met behulp van mooie functionaliteiten, zorgen we dat je als adviseur ontzorgd wordt en je inspectie zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren. We realiseren met onze digitale opname tot wel 50% tijdsbesparing bij standaard opnames.

Daarnaast kun je in Inspectic bijvoorbeeld tekenen en schetsen op plattegronden en kun je makkelijk meerdere thema’s koppelen aan je NTA 8800 inspectie door middel van een Multi-inspectie. Zo haal je meer uit de inspectie op locatie! Verder zorgen indicatoren en logische vervolgvragen dat je complete informatie invult en niets vergeet. Ergens een foto verplicht? Dan word je daar op gewezen!
 

Inspectic, meer dan een digitaal inspectieformulier

  • Tijd besparen
  • Kwalitatieve en gevalideerde data
  • Overzichtelijk
  • Stroomlijn jouw NTA 8800 inspectie op elk device. Weg met papieren notities
  • Centraliseer data, sla data veilig op, en krijg real-time inzicht in je processen en inspecties
  • Verzamel en verifiëer - door structuur en verificatie heb je altijd betrouwbare data
  • Direct je energielabels registreren in Vabi

Lekker werken met Inspectic

Energielabel adviesbureaus kunnen nog digitaler en efficiënter werken met Inspectic. Bovendien streef je met Inspectic naar digitale projectadministratie op één plek en verhoog je de reproduceerbaarheid, waar de auditor erg blij mee is! ;)
Bovendien is Inspectic op alle devices te raadplegen, zo zit je nergens meer zonder project- en objectinformatie. Verder kunnen meerdere werknemers aan één object werken door als concept op te slaan; de een bereidt voor en de ander voert de inspectie uit.
De data is altijd beschikbaar en actueel en is daarmee ook overdraagbaar, wat perspectief biedt voor werken met (toekomstige) partnerpartijen. Door het achterliggende metadata model werk je met Inspectic Gestructureerd, Gestandaardiseerd en Gevalideerd.

We werken Agile in onze ontwikkeling en luisteren uiteraard naar onze gebruikers, een aantal voorbeelden van (recent) toegevoegde functionaliteiten waar onze gebruikers heel blij mee zijn: Multi-Invoer, Opnames in concept, Tekenen op plattegronden.

Direct starten of wil je Inspectic eens zien?

Neem gerust contact met ons op