Zo realiseer je digitaal vastgoedbeheer

Door Celeste Greve

12 december 2022

Beheer je vastgoed digitaal met het Gebouwdossier van Inspectic

Zo realiseer je digitaal vastgoedbeheer
 
Van elk vastgoedobject maak je op basis van adres een dossier aan. Deze vul je met alle gegevens, van de huurder, inspecties en toeleveranciers. Verder voeg je gemakkelijk documenten, plattegronden en foto's toe. Alle informatie van je vastgoed digitaal, gestructureerd en op één plek.

Nooit meer zoeken naar waar informatie staat, in welke mail of in welk document. Simpelweg inloggen in Inspectic waar alles rondom je digitale vastgoedportefeuille ligt opgeslagen in de cloud. Hierdoor heb je altijd inzicht in de actuele gegevens. Inspectic is beschikbaar voor op locatie én kantoor, zo breng je administratie, documentatie en gegevens van op locatie bij elkaar. 

 
"Grip op je vastgoed met Inspectic"

Niet langer werken in verschillende systemen, maar samen werken aan je online vastgoedportefeuille met de mogelijkheid om foto's en informatie zoals opleveringsstaat of inspectiegegevens toe te voegen, aan te passen of te valideren.  

Up-to-date vastgoedregistratie software is een must voor goed vastgoedbeheer. Met Inspectic is het borgen van alle documenten en foto's rondom het vastgoedobject, en het registreren van allerlei gegevens makkelijker dan je denkt. Bovendien heb je al je documentatie en gegevens geborgd voor overzicht voor jezelf en ben je zeker van complete dossiers voor (wettelijke) controles en keuringen. Altijd een betrouwbare en actuele bron van informatie over de panden in je beheer.

Grip op je vastgoed met Inspectic. Daarmee is Inspectic het vastgoedplatform voor vastgoedeigenaren, inspecteurs, bouwers, eigenlijk iedereen!

Meer weten? Neem contact met ons op of bekijk de webpagina over het digitale gebouwdossier.

Terug naar overzicht