Vacature Medewerker Servicedesk (36 - 40 uur)

Door Maarten Arts

01 februari 2020

Houd jij van puzzelen en weet je problemen van klanten altijd op te lossen?
Ben jij iemand die nauwkeurig en gestructureerd kan werken?
Wil jij je carrière starten als servicedesk medewerker bij een leuke en inspirerende organisatie?

Dan is Movin'U op zoek naar jou!

Blog Post Image

Als medewerker Servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers van onze software. Je weet onze klanten de juiste vragen te stellen om hun probleemstelling helder te krijgen. Je bent in staat een analyse uit te voeren van de ‘call’ en te beoordelen wat daarmee moet gebeuren. Middels onze ondersteunende tools ben je in staat veel gebruikersvragen direct zelf af te handelen.

Naast je rol als ‘skilled’ servicedesk medewerker ondersteun je in het signaleren van trends en zogenaamde ‘problems’. Je kent onze applicaties door en door en bent in staat om bugs te detecteren en reproduceren. Uiteraard ontvang hiervoor je een gedegen interne opleiding. In aanvulling op het ondersteunen van onze klanten, lever je ook IT-ondersteuning aan je directe collega’s.

Wat wordt je geboden?

Movin’U geeft jou de kans om een stempel te drukken op het succes van een jonge en innovatieve organisatie. Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving en in een team betrokken collega’s met passie voor hun werk. Persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers staat hoog in het vaandel, mensen maken immers het verschil.

Salarisrange voor deze startersfunctie is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wat breng je mee?

  • MBO werk- en denkniveau (niveau 4), bij voorkeur met een afgeronde ICT beheer opleiding
  • 0 tot 2 jaar servicedesk ervaring, bij voorkeur opgedaan in de softwarebranche
  • Servicegerichte en proactieve houding en gemotiveerd om te leren
  • Een stressbestendig karakter, je bent pragmatisch en beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel Nederlands als Engels
  • Ervaring met ticketsystemen is een pré
  • Ervaring met het ITIL proces is een pré.

Wat wordt je geboden?

Movin’U is een dynamisch bedrijf dat in 2009 is opgericht vanuit de passie en het verlangen om de processen in de woningcorporatie- en vastgoedsector efficiënter te maken. Met een team van specialisten ontwikkelen wij innovatieve software en helpen wij klanten de processen verder te automatiseren en optimaliseren. Enkele toonaangevende klanten zijn. De Alliantie, Vestia en Vesteda. Het portfolio bestaat uit zowel webapplicaties, apps en andere mobiele applicaties. De bedrijfscultuur is open en direct, er is veel ruimte voor eigen inbreng. Wil jij samen met gedreven collega’s bouwen aan het succes van Movin’U? We horen graag van je!

Interesse?

Past deze functie bij jou en ben je woonachtig in de regio Utrecht? Stuur je motivatie en CV per e-mail naar jobs@movinu.nl

N.B. Reacties van detacheerders en werving- en selectiebureaus stellen wij uitdrukkelijk niet op prijs.

Terug naar overzicht