Stefan, woonmakelaar bij Leystromen vertelt!

Door Celeste Greve

28 september 2020

Sinds kort werkt Leystromen met de oplossingen van Movin'U, onder andere voor het project met Tinyhouses. Celeste belde woonmakelaar Stefan om te vragen hoe dit bevalt.

Stefan, woonmakelaar bij Leystromen vertelt!

Stefan Visser is 2,5 jaar werkzaam als Woonmakelaar bij Leystromen. Sinds kort werken zij met de oplossingen van Movin'U, onder andere voor het project met Tinyhouses. Celeste belde Stefan om te vragen hoe dit bevalt!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Eigenlijk zijn het hele diverse dagen. Mijn werkzaamheden omvatten alles in het proces van vertrekkende huurder naar nieuwe huurder. Het leukste hierin is het contact met mensen. De taken zijn wel hetzelfde, maar telkens voor nieuwe mensen en nieuwe woningen. Dat maakt het werk leuk!

Welke verandering in het werkgebied valt je op?

Eerder werd alles met de hand gedaan: geschreven en kruisjes gezet. Die informatie moest dan in een systeem worden verwerkt. Foto's daarbij verwerken werd bijna niet gedaan, of het gebeurde allemaal los. Doordat data lastiger te vinden was, was er weinig overzicht. Er ontbrak een goede vastlegging van de woning, waardoor de huurder ook weinig idee had waar nou voor getekend werd. Dat moest anders, want het belangrijkste is natuurlijk een tevreden huurder!

In welk opzicht maken de oplossingen van Movin'U jullie werk makkelijker?

Belangrijk bij wisselingen van huurders is de Sleuteloverdracht. Door de oplossingen van Movin'U is goede dossiervorming hierbij vanzelfsprekend. Huurders krijgen hierdoor een overzichtelijk rapport, dus het is voor hen duidelijk waarvoor ze tekenen.
Wanneer huurders vertrekken, wordt de staat van de woning gecontroleerd. Alle informatie en foto's die hierbij van belang zijn, staan door gebruik van Movin'U oplossingen allemaal in één overzicht. Je ziet dus gemakkelijk en up-to-date wat de stand van zaken is.

We willen Stefan bedanken voor zijn antwoorden en zijn tijd. We kijken er naar uit om hem en zijn collega's nog lang te ondersteunen met de oplossingen van Movin'U!

Terug naar overzicht