Samenwerking Bryder en Movin'U geïntensiveerd

Door Celeste Greve

01 december 2022

De samenwerking tussen beide partijen is uitgebreid.

Samenwerking Bryder en Movin'U geïntensiveerd
De samenwerking tussen beide partijen is natuurlijk al langer, maar de koppeling en samenwerking tussen Movin'U en Bryder is nog verder uitgebreid. 
Inspectic van Movin'U wordt de standaard applicatie voor het opnemen van de data op locatie. Het Bryder platform wordt hiermee nog waardevoller, doordat de vastgoeddata meteen via een geïntegreerde koppeling wordt aangepast op basis van met Inspectic opgenomen gebouwinformatie.
  
Maarten Arts, algemeen directeur van Movin'U, omschrijft het als volgt: "Inspectic is nu het verlengstuk van het platform van Bryder waarmee je vastgoeddata op locatie opneemt en kunt verifiëren". Deze intensieve samenwerking verhoogt daarmee de datakwaliteit en maakt het ook voor ketenpartners mogelijk om, met de juiste autorisatie, de data in te zien en up-to-date te maken. De gebouwinformatie en foto's vastgelegd in Inspectic, zijn door de uitgebreide koppeling automatisch beschikbaar en inzichtelijk in Bryder.
 
Ook Bart Jalink, directeur bij Bryder, geeft aan dat klanten hier een flinke sprong voorwaarst kunnen maken. Bij alle inspecties wordt alle gebouwinformatie namelijk meteen geactualiseerd. Hiermee is je gebouwinformatie in Bryder van nog betere kwaliteit. Middels verschillende rollen en rechten binnen Inspectic, zijn je locatiegegevens altijd voor iedereen goed beveiligd en beschikbaar.  
  
Wij houden het simpel, zo heb jij je informatie en proces compleet. 

Hier lees je er meer over deze samenwerking
 

Terug naar overzicht