Klantreis PVM - Deel 4

Door Celeste Greve

22 oktober 2020

De afgelopen tijd hebben we je meegenomen in de klantreis van PVM!  We spraken Urs Veltrop van PVM en vandaag lees je in het laatste deel meer over de voordelen van de samenwerking tussen PVM en Movin'U.

Klantreis PVM - Deel 4
In deel 3 heb je kunnen lezen over de inhoud van de samenwerking tussen PVM en Movin'U. Vandaag in het laatste deel lees je welke voordelen deze samenwerking voor PVM oplevert, en geven zij een tip. 
 

Urs vertelt dat de Vastgoeddata App voor PVM en hun opdrachtgevers echt heel fijn werkt. Er is weinig verwerkingstijd van de data nodig, dat scheelt heel veel tijd, en dus geld. Je bent klaar op locatie en alle accurate gegevens en foto's staan in een overzicht. Er is door deze applicatie geen extra tijd nodig om excels over te zetten en informatie bij elkaar te zoeken. Het aantal verwerkingsuren is lager, we kunnen efficiënter werken en de foutmarge is beperkt. Alleen maar voordelen dus!   

Daarnaast is Movin'U als bedrijf een prettige partner om mee te werken. Er is ruimte voor sparring, we zijn tenslotte samen het traject in gegaan. Het is fijn dat de tijdslijn die gesteld is vrijwel altijd gehaald wordt. Als één van beide partijen aangeeft dat iets anders kan, of een bepaalde deadline te vroeg komt, wordt er overlegd en worden de redenen besproken. Zo weten we altijd allebei waar we aan toe zijn. Movin'U komt altijd haar beloftes na, als ze zeggen dat iets gereed is, is dat ook echt zo. Voor ons betekent dit dat onze opdrachtgevers ook gewoon op tijd krijgen wat ze beloofd is. Daar kunnen we echt op vertrouwen bij Movin'U, dat is wel anders bij andere software partijen. 

Wij zouden om deze redenen Movin'U en de Vastgoeddata App zeker aanbevelen. Je kunt op deze manier al je data up-to-date houden en alles raadplegen in één overzicht. Ook kun je je opdrachtgevers een compleet pakket aanbieden, in plaats van losse flarden hoe het vroeger ging. Dit houdt in dat de data dus sneller op te leveren is. En dat is top, want met sommige inspecties heeft men graag nog liever gisteren de data dan vandaag. De Vastgoeddata App draagt bij aan je data op orde en actueel, dus wat ons betreft zeker een aanrader! 

Wat fijn dat je nog steeds aan boord bent, we willen je bedanken voor het lezen van deze klantreis! En we hopen natuurlijk dat onze reis met PVM nog lang door gaat! 

Terug naar overzicht