Klantreis PVM - Deel 1

Door Celeste Greve

08 oktober 2020

De komende tijd nemen we je mee in de klantreis van PVM!  We spraken Urs Veltrop van PVM en in deel 1 leer je hem en PVM beter kennen.

Klantreis PVM - Deel 1

Ongeveer een jaar geleden hebben de partijen Movin'U en PVM de koppen bij elkaar gestoken. Dit resulteerde in een vruchtbare samenwerking tussen een partij die specialist is in vastgoeddata op orde brengen en actueel houden, en de aangewezen personen uit het werkveld en opleidingsgebied van inspecties. 

PVM gebruikt de Vastgoeddata App en helpt Movin'U met het verbeteren van de look en feel, en functionaliteiten van de applicatie om deze nog completer te maken en aan te laten sluiten aan de wensen van de inspecteurs.
PVM werkt eigenlijk samen met alle bedrijven of instanties die te maken hebben met vastgoedbeheer. Zo voeren zij inspecties uit voor onder andere beleggers, de overheid, gemeentes en woningcorporaties. Daarnaast heeft PVM de Vastgoed Business School opgericht. Zo kun je ook bij hen terecht voor opleidingen en delen zij veel waardevolle kennis. In januari 2021 begint bijvoorbeeld de opleiding Circulaire bouw én er gaan e-learnings plaatsvinden zodat je zelfs vanaf je (thuis) werkplek nieuwe kennis kunt opdoen!
Urs heeft zich binnen PVM voornamelijk met duurzaamheid bezig gehouden. Waarnaast hij ook inzag dat software een belangrijk aspect ging worden, door veranderingen die te merken waren in het werkveld. 

In deel 2 van deze reis lees je welke ontwikkeling Urs in het werkveld zag en welke stappen vanuit PVM daarop volgden.

Terug naar overzicht