Een tevreden klant aan het woord; Martijn vertelt!

Door Roel Jakobs

08 november 2019

Martijn van Grunsven (woonmakelaar bij Woonpartners) is 40 lentes jong en woont in Eindhoven. Hij heeft een zoon van 8 en is al jaren gelukkig getrouwd. 
 

Blog Post Image
Martijn: “Ik ben woonmakelaar bij Woonpartners in Helmond en hou me bezig met het technische aspect van het mutatieproces. Denk hierbij aan het uitvoeren van voor-, eindopnamen en sleuteloverdrachten van (sociale) huurwoningen. Ik geef opdracht voor mutatie- en renovatiewerk en houd toezicht op de correcte uitvoering. Ook behandel ik in opdracht van gemeente(n) WMO-aanvragen voor woningaanpassingen. Andere activiteiten zijn onder andere kerngebruiker voor de automatisering van Movin’U en inspectieproces van ons primair systeem. Ik mag me ook vaak storten op technisch gerelateerde projecten met korte doorlooptijden. Ofwel een veelzijdige functie waar vak-inhoud en klantcontact hand in hand gaan!
Voor woningopnamen en sleuteloverdrachten bij verhuizingen gebruiken wij de software van Movin’U. Het opnamesysteem is uitgerust met een prestatiebestek met marktconforme prijzen. De opdrachten die voortvloeien uit een mutatie worden automatisch via een portaal verstrekt aan onze onderhoudspartners.
Waar vele opnamesystemen zich beperken tot het sec kunnen uitvoeren van digitale opnamen, gaat WOS-software van Movin’U verder. Tijdens een woningopname registreer je behalve gebreken, ZAV’s ook uitrusting en kwaliteit van de woning. Je maakt dus een ‘blauwdruk’ van de werkelijke situatie. Het aanpassen van de woningwaardering en vastleggen van foto’s en andere bestanden behoort ook tot de mogelijkheden. Alle opnamegegevens worden geborgd in het achterliggende systeem en zijn te allen tijde door iedereen te raadplegen. De software kent koppelingen met onze primaire automatisering waardoor informatieoverdracht aanwezig is. Mede door Movin’U hebben wij ons mutatieproces volledig digitaal kunnen maken, er komt geen papier meer aan te pas.    
Movin’U ontwikkelt en verbetert software samen met haar klanten. De producten van Movin’U zijn doordacht en er wordt geluisterd naar klantwensen. Ik ben van mening dat als je, je klanten betrekt, worden je producten omarmt en beter. Of het nu beperkt of integraal moet, voor vrijwel elke klant heeft Movin’U wel een oplossing. 
Achter de schermen wordt gewerkt aan een volledig nieuwe opnamesoftware ‘WOS 6.0’. Corporaties en andere verhuurders die gebruik maken van de diensten van Movin’U worden meegenomen in de ontwikkeling. Er is ruimte voor input, de software wordt hierdoor van ons allemaal. Een bijkomend voordeel van deze werkwijze is een korte(re) wenperiode na implementatie. Men kan dus snel live.”
Terug naar overzicht