Blijf up-to-date

Lees meer over ons en andere interessante onderwerpen

Nieuws

8

nov

Een tevreden klant aan het woord; Martijn vertelt!

Martijn van Grunsven (woonmakelaar bij Woonpartners) is 40 lentes jong en woont in Eindhoven. Hij heeft een zoon van 8 en is al jaren gelukkig getrouwd.   

Nieuws

18

okt

CoreBuild, onze development partner uit Cluj Roemenië, heeft een dedicated team van 14 personen die voor Movin’U de producten en oplossingen die we vanuit Houten bedenken en opzetten, ontwikkelen. Mogen wij aan u voorstellen.... het complete team van Movin'U!

Nieuws

28

sep

Movin'U viert 10 jarig bestaan in Cluj

Movin'U is naar Cluj-Napoca voor het 10 jarig bestaan.  Dit weekend reizen we af naar Roemenie. Hier zitten onze developers waarmee we ons 10 jarig bestaan gaan vieren.

Nieuws

29

aug

Movin’U: Corporaties de juiste handvatten geven voor kwalitatief betrouwbare data

Het belang van data in het vastgoedproces is de laatste jaren enorm toegenomen. Maar hoe houden corporaties grip op de betrouwbaarheid van deze gegevens? Movin’U vertelt hier op 26 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken vooraf alvast met directeur Maarten Arts.

Nieuws

1

aug

Vacature Medewerker Servicedesk (36 - 40 uur)

Houd jij van puzzelen en weet je problemen van klanten altijd op te lossen? Ben jij iemand die nauwkeurig en gestructureerd kan werken? Wil jij je carrière starten als servicedesk medewerker bij een leuke en inspirerende organisatie? Dan is Movin'U op zoek naar jou!

Nieuws

9

mei

Movin'U tekent het convenant van Ketenstandaard Sales005!

De SALES Standaard zorgt voor snelle en foutloze elektronische communicatie in de keten van bouwers. Het gaat om de Onderhoudsopdracht, Onderhoudsstatus en het Planningsbericht. Dit maakt dat ketensamenwerking nog beter zal gaan verlopen.