Blijf up-to-date

Lees meer over ons en andere interessante onderwerpen

Nieuws

30

jun

Online marketeer (24-36 uur)

Tja, ons online inspectieplatform WOS-X moet natuurlijk vooral online goed in de markt worden gezet. Daar hebben we jou voor nodig. Zorg jij dat vastgoedbeheerders en inspectiebureaus weten dat WOS-X hét inspectieplatform is voor registratie op locatie rond vastgoed? Al onze online kanalen, zoals de website en LinkedIn, staan tot jouw beschikking en we staan ook open voor nieuwe ideeën!

Nieuws

30

jun

Creatieve Salesmanager (32-40 uur)

Natuurlijk zie je commerciële kansen en haal je leads binnen. Dat zit in je bloed. Maar bij Movin’U zoeken we een salesmanager die nog nét even een stapje verder gaat. In onze B2B-wereld is creativiteit van levensbelang. Trek jij die kar op salesgebied voor onze jonge en innovatieve organisatie? Kom kennismaken!

Nieuws

27

mei

Wooninc. uit Eindhoven verwelkomen we als nieuwe klant

Wooninc wil haar bedrijfsvoering verder digitaliseren.  Hiervoor gaan ze gebruiken maken van Movin’U oplossingen: "De Woning Opname App", "Het Aannemersportaal" en het "Vastgoed Informatie Systeem". kortom een grote stap in de digitalisering.

Nieuws

18

feb

Movin'U en Vabi Software ondertekenen partnerovereenkomst

Vabi Software en Movin’U gaan partnerovereenkomst aan op het gebied van de Movin’U Vastgoeddata app en de opname applicatie voor de NTA8800.

Nieuws

17

feb

Welkom Leystromen!

Wij heten Leystromen welkom als nieuwe klant bij Movin'U

Nieuws

14

jan

Invoering NTA 8800 uitgesteld naar 1 januari 2021

De invoering van de nieuw methodiek voor het bepalen van de energieprestatie van gebouwen, de NTA 8800, is met een half jaar uitgesteld.