Blijf up-to-date

Lees meer over ons en andere interessante onderwerpen

Nieuws

27

okt

Ondanks de afstand elkaar toch weten te vinden: Woonlinie en Movin'U. Succesvol Corona-proof verkooptraject.

Op dit moment ziet een verkooptraject er compleet anders uit. Desalniettemin laten Woonlinie en Movin'U zien dat je ook in deze tijd een mooie samenwerking kunt realiseren en in onzekere tijden de zekerheid bij elkaar kunt vinden.  

Nieuws

26

okt

De afgelopen 24 maanden Movin'U, Roel Jakobs vertelt

Vandaag op Movin'U Monday een trip down memory lane. Hoe waren de afgelopen 24 maanden bij Movin'U? Roel Jakobs vertelt er meer over.

Nieuws

22

okt

Klantreis PVM - Deel 4

De afgelopen tijd hebben we je meegenomen in de klantreis van PVM!  We spraken Urs Veltrop van PVM en vandaag lees je in het laatste deel meer over de voordelen van de samenwerking tussen PVM en Movin'U.

Nieuws

20

okt

Klantreis PVM - Deel 3

De komende tijd nemen we je mee in de klantreis van PVM!  We spraken Urs Veltrop van PVM en vandaag lees je in deel 3 meer over de samenwerking tussen PVM en Movin'U.

Nieuws

13

okt

Klantreis PVM - Deel 2

De komende tijd nemen we je mee in de klantreis van PVM!  We spraken Urs Veltrop van PVM en vandaag lees je in deel 2 welke verandering in de markt ontdekt werd, en welk vraagstuk daarop volgde.

Nieuws

8

okt

Klantreis PVM - Deel 1

De komende tijd nemen we je mee in de klantreis van PVM!  We spraken Urs Veltrop van PVM en in deel 1 leer je hem en PVM beter kennen.