Koppeling Movin’U WOS met Dynamics Empire voor Welbions

Koppeling Movin’U WOS met Dynamics Empire voor Welbions

Welbions_rose_U

 

Movin’U heeft wederom een koppeling met een primair systeem gerealiseerd. Dit keer tussen Dynamics Empire van Cegeka-dsa en het Woning Opname Systeem (WOS) van Movin’U. Sinds de zomer is deze koppeling operationeel bij Welbions en worden de gegevens van de opnames in de woning rechtstreeks naar Dynamics Empire verstuurd en vice versa.

Welbions (15.500 VHE) neemt al enkele jaren naar volle tevredenheid haar woningen op met de software van Movin’U en wil dit graag blijven doen. ‘We hebben destijds een koppeling gebouwd met het primaire systeem ViewPoint van Itris. Nu realiseren we wederom een koppeling, ditmaal met het systeem van Dynamics Empire. Zo kan Welbions profiteren van het beste van twee werelden’, aldus Maarten Arts, Algemeen directeur Movin’U. Naast het digitaal opnemen van de woning met het WOS, gebruikt Welbions ook het aannemersportaal en prijzenboek van Movin’U, waardoor het hele onderhoudsproces rondom mutatie is geoptimaliseerd.

Met Welbions is geïnventariseerd welke koppelvlakken er gerealiseerd moesten worden en is gezocht naar aansluiting op de standaard webservices van Cegeka-dsa. Aansluiting op de bestaande webservices maakt het traject overzichtelijk en zorgt voor eenvoud in het beheer. Binnen 2 maanden heeft Movin’U de webservices op elkaar aangesloten op basis van Scrum. Deze werkwijze zorgt niet alleen voor een goed inzicht in de voortgang van het project, maar ook dat de koppeling bij gebruikmaking werkt zoals je voor ogen had. Vanaf livegang kan Welbions naar tevredenheid gebruik maken van de koppeling en haar woningen zonder onderbreking opnemen met het WOS van Movin’U.