De Alliantie en haar aannemers nemen het samen op!

de_alliantie_logo

DE ALLIANTIE EN HAAR AANNEMERS NEMEN HET SAMEN OP!

Zowel opzichter als aannemer nemen woningen op bij De Alliantie
De Alliantie (54.000 VHE) neemt al ruim een jaar woningen op met het Woning Opname Systeem (WOS) van Movin’U. Dat is goed bevallen en daarom nemen 'haar' aannemers sinds kort complexere woningen met dezelfde tool op. Het WOS is gekoppeld aan het Prijzenboek met prestatiebestek. Opzichter of aannemer hanteren zo dezelfde uitgangspunten.

De opzichter houdt echter de regie. Na opname door de aannemer krijgt hij automatisch een e-mail om de opdracht definitief te maken. Via het vastgoedportaal kan hij naast opgevoerde acties ook de foto’s van de woning zien. Achter zijn computer op kantoor fiatteert hij de opname zodat de opdracht definitief wordt. Vanzelfsprekend kan hij eventuele wijzigingen aanbrengen van achter zijn computer. Via het aannemersportaal krijgt de aannemer uiteindelijk de definitieve opdracht digitaal beschikbaar.
Dit scheelt voor zowel de opzichter als de aannemer veel tijd. Door de applicaties spreken en gebruiken beide partijen dezelfde taal, gebaseerd op de afspraken die vanuit de ketensamenwerking met elkaar zijn gemaakt. Ook foto’s, plattegronden en historie zijn voor opzichter en aannemer beschikbaar in de woning en op kantoor.