Vacature Sales Manager – Business Development (32 – 40 uur)

Vacature Sales Manager - Business Development (32 - 40 uur)

Laat jij commerciële kansen niet onbenut? Ben jij een zelfstarter en houd jij ervan om een kartrekker te zijn? Wil jij een doorslaggevende factor zijn in de groei van een jonge en innovatieve organisatie? Movin’U is searching for a hunter! 

 

Wat is je uitdaging als Business Development / Sales Manager?

Movin'U ontwikkelt slimme en praktijkgerichte software en levert deze aan belangrijke spelers binnen de vastgoed- en bouwsector. Door middel van hun integrale benadering bieden zij grip op vastgoedbeheer. Het bedrijf is voortdurend in beweging; niet alleen omdat de vastgoedmarkt beweegt, maar ook door de diversiteit aan klanten met uiteenlopende invulling van hun processen en informatievoorziening.

De zakelijke uitbreidingsmogelijkheden en kansen voor jou als Business Development / Sales Manager liggen daarbij vooral in de wereld van aannemers. In deze functie heb jij de leading in het uitbreiden van de klantenkring. Als New Business Developer / Sales Manager snap jij hoe de informatieprocessen voor aannemers nog efficiënter uitgevoerd kunnen worden met behulp van de softwareproducten van Movin’U.

Vanuit de filosofie van Movin’U weet jij bij aannemers de vinger op de zere plek te leggen en denk je samen met hen na over efficiëntere processen en het vergemakkelijken van ketensamenwerking. Jij overtuigt potentiële klanten dat de software van Movin’U niet alleen leidt tot kostenreductie, maar dat ook de kwaliteit van de dienstverlening er flink op vooruit gaat. Je weet met je communicatieve en sociale vaardigheden potentiele klanten te enthousiasmeren en de deal te closen.

Je hebt een breed netwerk van aannemers, op tactisch en strategisch niveau. Jij bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen in de bouwwereld. Met jouw achtergrond, persoonlijke vaardigheden, hunters mentaliteit en kennis over de vastgoed- en bouwsector weet jij potentiële klanten aan je te binden.

 

Wat wordt je geboden?
 • Een marktconform basissalaris met een prestatiegerichte bonusstructuur
 •  Auto van de zaak
 • Een laptop en telefoon zijn vanzelfsprekend
 • Veel vrijheid, mogelijkheid om de functie zelf in te kaderen.
 • Jong, ambitieus en energiek team
 • Sparringpartner van het MT

Movin’U geeft jou de kans om een stempel te drukken op het succes van een jonge en innovatieve organisatie. Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving en in een team betrokken collega’s met passie voor hun werk. Persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers staat hoog in het vaandel; mensen maken immers het verschil. Je zal een essentiële bouwsteen van het bedrijf worden.

 

Wat neem je mee?
 • Een gezonde huntersmentaliteit; bezit over een drive om Movin’U te laten groeien
 • Minimaal HBO denk- en werkniveau
 • Een breed netwerk van aannemers is een must!
 • Drie tot acht jaar relevante ervaring, bij voorkeur opgedaan als accountmanager in de buitendienst
 • Een stressbestendig karakter, je bent pragmatisch en beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Kennis van en ervaring met ICT software ontwikkeling is een pré
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden

 

Waar ga je werken?

Movin’U is een dynamisch bedrijf dat is opgericht vanuit de passie en het verlangen om de processen in de corporatie- en vastgoedsector efficiënter te maken. Het kantoor bevindt zich in Houten, je werkgebied is heel Nederland. De bedrijfscultuur is open en direct, er is veel ruimte voor eigen inbreng.  Onder het motto ‘Optimale grip op processen in vastgoedbeheer’ ontwikkelen zij sinds 2009 innovatieve software voor vastgoedbeheer en onderhoud. Het portfolio bestaat uit zowel webapplicaties, apps en andere mobiele applicaties. Met een team van specialisten adviseren zij hun klanten en implementeren ze, de door hun ontwikkelde, innovatieve software. Daarnaast helpen zij hun klanten bij het verder automatiseren en optimaliseren van de processen.

 

Interesse?

Steamz ondersteunt Movin'U bij het werving & selectie traject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Movin'U. Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via het sollicitatieformulier, voor meer informatie omtrent de vacature en/of organisatie kun je contact opnemen met Bas van Hout via 06-41464544 of bas@steamz.nl.

N.B. Reacties van detacheerders en werving- en selectiebureaus stellen wij uitdrukkelijk niet op prijs.